Kinizsis diákok ismerkedése Erdéllyel

Kinizsis diákok ismerkedése Erdéllyel

Királyhágón

2018. április 13. - Kinizsi Gimnázium

Aztán 200 km-rel később megálltunk a Királyhágón. Itt gyönyörű kilátás fogadott bennünket. Sok képet csináltunk. A következő úti cél a Deszkás étterem volt, ahol gulyáslevessel és finom rántott hússal fogadtak minket, igaz a kiszolgálás nem volt leöntés mentes, de az ízek kárpótoltak valamennyire. Utána hosszú út volt Csernátonig, a szállásig. Az időeltolódás miatt csúszott minden 1 órát és a várt 10 óra helyett 11-re értünk be a szállásra. A hosszú út ellenére jó volt a hangulat a buszon.6:25-kor keltünk. Mindenki nagyon fáradt volt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kinizsierdely.blog.hu/api/trackback/id/tr7013832114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Keresztes Vivien 2018.06.02. 09:45:22

Nagyon örülök,hogy megismerhettelek titeket , egy élmény volt minden perc amit veletek töltöttem. Új dolgokat tudthattam meg és nagyon köszönöm,hogy eljötettek hozzánk.
süti beállítások módosítása