Kinizsis diákok ismerkedése Erdéllyel

Kinizsis diákok ismerkedése Erdéllyel

Kedves élmények kézdivásárhelyi barátainkkal

2019. június 20. - Kinizsi Gimnázium

 

Utunk március 12-én kezdetét vette Erdélybe, amely igen hosszú volt. Útközben sok szép helyen megálltunk. Első állomásunk Nagyvárad volt, ahol megtekintettük az Ady Múzeumot.

Ezután a király-hágói kilátóból gyönyörködhettünk a tájban, majd folytattuk utunkat szálláshelyünk felé. Az itt tartózkodásunk ideje alatt Kézdivásárhelyen szálltunk meg egy kollégiumban. Másnap elvittek bennünket a helyi református iskolába, ahol megismerkedhettünk az ottani diákokkal. Délután ellátogattunk egy skanzenbe, ahol idegenvezető segítségével betekinthettünk az ottani hagyományokba.

Ezután mindenkinek szabad programja volt. Március 14-én a délelőtti koszorúzások után, egy szép élmény várt ránk: a Szent-Anna tó. Elbűvölő szépsége mindenkit lenyűgözött.

 

img_20190314_154024.jpg

 

Kunvári Regina 10c

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kinizsierdely.blog.hu/api/trackback/id/tr7814904448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása